Udruženje Na pola puta

Udruženje “Na pola puta” bavi se razvojem i obezbeđivanjem novih oblika podrške odraslim osobama i deci sa intelektualnim teškoćama, autizmom i drugim pervazivnim poremećajima, kao i njihovim porodicama. Najlepše želje žele da pokrenu pažnju ka onima kojima je najpotrebnija, a to su deca. Novčana sredstva koja zajedno doniramo biće usmerena na tretmane rane intervencije udruženja koji su namenjeni najmlađima, kao i poboljšanju uslova za rad stručnjaka sa decom. Njima je potrebna naša pažnja, pokrenimo je!

Saznajte više

Music Art Project

Music Art Project (MAP) kroz program “Muzika nade” pomaže deci i mladima da ostvare svoj potencijal i usvoje pozitivne društvene vrednosti kroz grupno muziciranje u okviru orkestara i horova. U najlepšoj želji da poboljša svačiji kvalitet života i izgradi kreativne lidere koji će u budućnosti motivisati druge, bez obzira na to da li će biti profesionalni muzičari, uspešni rukovodioci ili poslovni ljudi, MAP pruža kvalitetno muzičko obrazovanje, promoviše zajedništvo, filantropiju i empatiju. Ovo je znak pažnje koji želimo da pružimo jedni drugima u nadi da ćemo izgraditi bolje društvo, i zbog toga doniramo 5 dinara od svake prodate Najlepše želje čokolade sa porukom.

Saznajte više

Kreiraj svoju čokoladu sa porukom!

Kada ste poslednji put bili pažljivi prema nekome i pokazali koliko vam taj neko znači? Vreme je da pokrenete lanac pažnje jedinstvenom porukom ispisanom na virtuelnoj tabli čokolade Najlepše želje i pošaljete je dragoj osobi...

Kreiraj poruku