Udruženje Na pola puta

Udruženje “Na pola puta” bavi se razvojem i obezbeđivanjem novih oblika podrške odraslim osobama i deci sa intelektualnim teškoćama, autizmom i drugim pervazivnim poremećajima, kao i njihovim porodicama. Najlepše želje, zajedno sa vama, ispunile su neke od najlepših želja onima kojima je to najpotrebnije, a to su deca. Novčana sredstva koja smo sakupili usmerena su na tretmane rane intervencije udruženja koji su namenjeni najmlađima, kao i poboljšanju uslova za rad stručnjaka sa decom.

Saznajte više

Music Art Project

Music Art Project (MAP) kroz program “Muzika nade” pomaže deci i mladima da ostvare svoj potencijal i usvoje pozitivne društvene vrednosti kroz grupno muziciranje u okviru orkestara i horova. U najlepšoj želji da poboljša svačiji kvalitet života i izgradi kreativne lidere koji će u budućnosti motivisati druge, bez obzira na to da li će biti profesionalni muzičari, uspešni rukovodioci ili poslovni ljudi, MAP pruža kvalitetno muzičko obrazovanje, promoviše zajedništvo, filantropiju i empatiju.

Saznajte više

Kreiraj svoju čokoladu sa prazničnom porukom!

Postoji toliko načina da nekome poželite najlepše želje za praznike… Ali nijedan nije toliko sladak kao poruka dragoj osobi na omiljenoj čokoladi! Kreirajte poruku koju će možda samo taj neko razumeti i makar na trenutak podelite tablu čokolade…

Kreiraj poruku